www.vkmajsa.hu

 
 
Címlap: Események, rendezvények Nyitnikék, Nyitnikék!
 
 

Nyitnikék, Nyitnikék!

Nyomtat
666

Nyitnikék, Nyitnikék - mondják a tavasz hírnökei, a kismadarak. És olvasóink is, mi könyvtárosok is. Örömmel vettük április 7-én, hogy visszatérhetünk a zárt kapus munkálkodások után az ABLAKKÖLCSÖNZÉS-re és a KÖNYVFUTÁR-szolgáltatásunkra. 

 Az előjegyzések és e-mailes, telefonos kérések továbbra is működnek. Kérjük, olvassák honlapunkat (www.vkmajsa.hu) és a könyvtárunk Facebook oldalát. Telefon: 06 77 481 630, e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. . Kapucsengőnket pedig nyomják bátran, hogy nyithassuk az ablakot kölcsönzésre!

A belső munkálatokkal jól haladó könyvtárosok igyekeznek a kért új könyveket beszerezni sok más újdonsággal együtt. Az új könyvek állományba vétele folyamatos. Utána kerülnek raktári rend szerint a helyükre a könyvespolcainkra. Majd az olvasóink kéréseinek eleget téve, az olvasószolgálati munkálatok részeként a kérő e-mailek, telefonos kérések után - a könyvtárosok leválogatják a könyveket, majd kikölcsönöztetési folyamatoknak eleget téve – könyvcsomagokat készítünk névre szólóan. A kiértesítések folyamatosak és időpontra lehet is jönni a kért könyvekért. A visszahozott könyvek 72 órás karantén után fertőtlenített állapotban kerülnek vissza jogos helyükre.

Örülünk, hogy munkánkkal, tudásunkkal segíthetjük az olvasóinkat. Diákokat, érettségizőket, felvételizőket, szigorlatozókat, szakdolgozat írókat, nyelvvizsgázókat és képzésekben résztvevőket. Valamint pályázati és kutatómunkában dolgozókat és természetesen minden korosztályban az olvasni vágyókat. Babairodalomtól a meséken át az ifjúsági slágerkönyvekig és a kortárs és szépirodalom kedvenceiből válogatók részére is felüdülés legyen a gyógyító könyv. Jó egészséget és lélekerősítő tavaszt, jó levegőt és derűsebb megújulást kívánunk! Várjuk olvasóinkat szeretettel! Maszkot fel! 

111 222 333

444 555 666

 
 
 
 
left direction
right direction
Juhász Anna -irodalmár, kult.manager, Tallér Edina- író, újságíró, Gerner Csaba- színművész, rendező, Kovács Áron -énekes, műsorvezető2023
prof. dr. Bagdy Emőke- klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta 2023
Pál Feri atya 2023
Terbe Ármin- holisztikus testnevelő-edző, dr. Tóth Tibor címzetes főorvos 2023
Szivárvány Bábcsoport 2023
Mózer Attila - vegyészmérnök, egyetemi kutatótanár 2023
Sebestyén István - újságíró, lelkész 2023
Molnár Anita - Paprika Molnár Malom tulajdonosa 2023
Palásti Károly - mesterpedagógus, irodalmár 2023
Szalay-Berzeviczy Attila - egyetemi szakközgazdász 2022
Nahimi Péter történész, Fodor Ferenc főmuzeológus 2022
Mosolyra Hangolók - 2022