www.vkmajsa.hu

 
 
Címlap: Események, rendezvények Események, rendezvények 2021 Peller Mariann volt a könyvtár vendége
 
 

Peller Mariann volt a könyvtár vendége

Nyomtat
1

Peller Mariann volt a könyvtár vendége a XXVIII. Majsa Napok - Főtéri Sokadalom és a 92.Ünnepi Könyvhét keretében.

 

 

 Lélektől-lélekig teltek meg a szívek. Volt napfény, humor, ragyogás és az a fajta reménysugár, amit ma hazavittünk: tanulság és lecke mindannyiunknak. Ismerd meg önmagad. Segítsd magadnak felismerni a nehézségekben is az erőssé válás útját. A napi csodát, jeleket, örömöket vegyük észre, értékeljük. Használja ki-ki a saját szabad filozófiáját, módszerét, hitét, technikáját, adott és szerzett képességeit. Pozitív gondolatokkal segítsük önmagunkat és környezetünket. Hívjunk magunkhoz segítséget. Merjünk most és mindig a jelenben élni. Merjünk változtatni, felismerni és felállni és tenni. Rajtunk múlik, hogy az út milyen. Kövezett, göröngyös, vagy nekünk kell felszedni, hogy megnyíljon előttünk. Légy bátor és kezd el élni a saját életed. Merd megvalósítani önmagad és az álmaid. Elhittük. Ragyogás volt a teremben, vastaps, telt ház és hála. Kérdeztek még hosszan, több mint kétórás beszélgetéssel ajándékozta meg értő közönségét Peller Mariann. Angyal suhant közben.... csillogtak a szemek ...Léleksimogató délelőtt volt - köszönjük. Visszavárjuk a következő kötet premierjén.

Minden érdeklődőnek köszönet a telt házas rendezvényért. Ünnep ez a könyvtárnak is. Közösség - érték - kapcsolat - összeköt. Olvasni jó! Együtt lenni a legjobb. Ma így volt.

Peller Mariann első könyve dedikált formában olvasóink számára előjegyezhető könyvtárunkban. VÉGTELEN KÍSÉRTÉS. Folyt. köv. A város szép ünnepe pedig folytatódott sok színes programmal.

Peller Mariann: Budapesten született és Pilisvörösváron nőtt fel. A Külkereskedelmi tanulmányai mellett elvégezte a Színművészeti Egyetemet. Játszik színházban, TV sorozatokban, sok filmben szinkronszínész. Ír és publikál újságoknak, magazinoknak és weboldalakon. A nagy sikerű Reggeli műsor népszerű műsorvezetője. Találkozhatunk vele háziasszonyként nagy rendezvényeken, de hétköznapi emberként is a Balatonparton vagy a Pilisben sétálni a családdal. Szeretnek kirándulni, moziba járni, családdal és barátokkal sok időt együtt tölteni.

Könyve: Végtelen kísértés címmel nemrégiben jelent meg.

Egy különleges gondolat Marianntól:

Még gyerekként arra kértem a szüleimet, hadd járjak hittanra, mert érdekeltek a Biblia történetei. A szüleim nem tartották olyan fontosnak a vallásunk gyakorlását, de nem is korlátoztak benne. Aztán felvettek a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, és másodévben vizsgafilmet készítettem egy angyalokkal kommunikáló nővel. Akkor kezdtem ismét a megfoghatatlan világ felé fordulni. De el kellett telnie még jó pár évnek, mire olyan erős félelmekkel és feszültségekkel kellett szembenéznem, hogy úgy éreztem, segítségre van szükségem, mert egymagam kevés vagyok hozzá…”

1 2 3

4 5 6

 
 
 
 
left direction
right direction
Juhász Anna -irodalmár, kult.manager, Tallér Edina- író, újságíró, Gerner Csaba- színművész, rendező, Kovács Áron -énekes, műsorvezető2023
prof. dr. Bagdy Emőke- klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta 2023
Pál Feri atya 2023
Terbe Ármin- holisztikus testnevelő-edző, dr. Tóth Tibor címzetes főorvos 2023
Szivárvány Bábcsoport 2023
Mózer Attila - vegyészmérnök, egyetemi kutatótanár 2023
Sebestyén István - újságíró, lelkész 2023
Molnár Anita - Paprika Molnár Malom tulajdonosa 2023
Palásti Károly - mesterpedagógus, irodalmár 2023
Szalay-Berzeviczy Attila - egyetemi szakközgazdász 2022
Nahimi Péter történész, Fodor Ferenc főmuzeológus 2022
Mosolyra Hangolók - 2022