www.vkmajsa.hu

 
 
 
 

Babakuckó

Nyomtat
thumb_4

Kedves Szülők!

Kedves Gyermekek!

Szeretettel hívunk, várunk benneteket alakuló klubfoglalkozásunkra a Városi Könyvtárba. Meghitt beszélgetésekre, szülői tapasztalatcserékre és védőnői szakmai tanácsokra egyaránt sor kerül. Kötetlen - „csajos-csevegős” kimenő mindenkinek jár. JÁRJUNK ÖSSZE! VÁR A KÖNYVTÁR!

Csak rajtunk múlik, hogyan töltjük el hasznosan, kellemesen azt a kincset érő időt, amikor a gyermekünket tervezzük, várjuk vagy közénk érkezett már. Leendő és várandós kismamák, kispapák és kisgyermekek találkozóhelyét szervezzük. Legyél Te is klubtag, teljesen kötetlenül. Tartozni jó egy olyan közösséghez, akiknek hasonló örömeik, gondjaik vannak. Szervezzünk közösen programokat, előadásokat, igyunk meg egy illatos kávét, télen egy forró teát házi sütivel és beszéljük ki magunkból, amit szívesen megosztanánk másokkal.

ITT FIGYELÜNK RÁD!

- Miért pont a könyvtár?

- Mert már ismerjük egymást…

a könyvek világa sok mindenkit összeköt, segít és nyitottabbá formál,

mert meghitt kuckói vannak és különben is:

„SOK JÓ EMBER KIS HELYEN IS ELFÉR!”

Nem kell vendégségre készülődni senkinek, a könyvtár mindenki otthona lehet, rajtunk áll jól érezzük-e magunkat ott, hogyan töltjük meg tartalommal. A gondolatébresztő beszélgetések mellett Katika védőnőnél nincsenek tabuk, beszélhetünk mindenről. Amikor gondolod, hozd magaddal piciny babádat, apró gyermekedet, párodat, nagyiékat, barátnődet. A picinyeket Törökné Edit könyvtáros babairodalommal, azaz mondókákkal, dalocskákkal, hancúrozós, mozgásos- és bábjátékkal várja a HANCURKA BABA(B)-IRODALOMBAN. A Könyvtárosok pedig a legújabb sikerkönyvekkel, vagy számotokra keresett szakkönyvekkel kedveskednek. De minden programot magunk találunk ki közösen, hogy jól érezzük magunkat, lehet még táncolni is fogunk?!:)

Bagdy Emőke mondta: ”- rajtunk áll, hogyan leszünk boldogok, harmonikus személyek, nők, anyák, szülők, család.”

Tegyünk magunkért is jót!  Várunk mindenkit szeretettel. Kérlek, add tovább a meghívást annak akinek szüksége van egy meghitt órára, csevegős kimenőre, együttbarátkozásra a gyerekekkel, vagy mert egyedül van. - ITT FIGYELÜNK EGYMÁSRA! -

Havonta kötetlenül egy óra a könyvtár BABAKUCKÓJÁBAN. Családbarát program a KLUB alapelve,- ezért itt a helyünk.

Szeretettel, sok ötlettel, játékkal, gondolattal várunk leendő és várandós anyukát, kismamát, kispapát, kisgyermeket és nagyit!  Kiss Katika és Törökné Editke klubvezetők és a Városi Könyvtár családbarát dolgozói, kedvenc-, hobbi-, egészségügyi- és mesekönyvei, meghitt termei, és baba hancurkázói.

-          Ezzel a kedves invitálással alakult meg a könyvtárunkban a BABAKUCKÓ családbarát klubunk.

-          Az első alakuló klubfoglalkozás hangulatát, sikerét mesélik el a következő pillanatképek. Közkívánatra havonta egy alkalommal, vagyis november utolsó hetében találkozunk legközelebb!

Babakuckó klub alakuló névsora: Kiss Katalin, Balog Katalin, Kakukkné  Balog Betta, Béres Adrienn, Gama-Kovács Bernadett, Györffy Gabriella, Dr. Rádóczi –Gyimesi Mónika, Balog Ildikó, Klúcsó Gyöngyi, Síposné Tóth Edit, Sípos Rolandné, G. Kovácsné Papp Nelli, Dr. Törökné Kuklis Edit.

Babák: Délia, Bendegúz, Aliz, Olivér, Hella, Zoé, Rubin, Keve, Roland és a titokzatos Pocaklakóink, akiket a közeljövőben újszülöttként köszöntünk.

Kiss Katalin védőnő és a Városi Könyvtár Dolgozói

 thumb_2             thumb_3 thumb_4

thumb_5 thumb_7              thumb_8 

thumb_9 thumb_10 thumb_11 

thumb_12 thumb_13 thumb_14           

 thumb_15             thumb_17 thumb_18

 

 

 
 
 
 
left direction
right direction
Szikora Ádám költő 2018-ban
Szabados Ágnes műsorvezető, riporter 2018-ban
Lackfi János író, költő, műfordító 2017-ben
Szily Nóra újságíró, pszichológus 2017-ben
V. Kulcsár Ildikó író, újságíró  2017-ben
Grecsó Krisztián író, költő 2017-ben
Sándor Anikó író, újságíró 2017-ben
Fábián Janka írónő 2017-ben
Nóvé Béla történész, esszéíró, dokumentumfilm-készítő 2016-ban
Endrei Judit bemondó, szerkesztő-műsorvezető 2016-ban
Jakab Sándor és Kenyeres Oszkár 2016-ban
Paál Zsolt író, pedagógus 2016-ban